Tom Dijkerman


Fysio- en Psychosomatisch fysiotherapeut

“Het geeft mij veel voldoening als iemand de balans weer vindt (tussen belasting en belastbaarheid en tussen spanning en ontspanning) en weer vol vertrouwen kan bewegen en functioneren.”

Stress-gerelateerde klachten (bv. overspanning/burn-out)
Hyperventilatie
ALK (aanhoudende lichamelijke klachten)
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
COPD en astma
Corona revalidatie in de eerste lijn
Mindfulness
Begeleider CORE-fit groepen

In 2007 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald en sinds mei 2008 werk ik in deze praktijk. In juni 2015 heb ik de Masteropleiding Psychosomatische Fysiotherapie afgerond.
Als Psychosomatisch Fysiotherapeut zie ik uitdaging in de behandeling van mensen met spanning- en stress-gerelateerde klachten, vermoeidheid en onverklaarde en chronische pijn. Daarbij maak ik gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten.
Lichamelijke klachten zijn het aangrijpingspunt. Mijn visie is dat lichaam en geest een onafscheidelijk duo zijn en voor beide is dan ook aandacht in de behandeling. Het geeft mij veel voldoening als iemand de balans weer vindt (tussen belasting en belastbaarheid en tussen spanning en ontspanning) en weer vol vertrouwen kan bewegen en functioneren.
In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met voetbal, wielrennen, hardlopen en skiën. Vanuit die sportieve achtergrond vind ik het ook leuk om mensen te begeleiden en motiveren, zodat ze weer optimaal kunnen bewegen en sporten.

Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth Zorg(t) voor beweging