Mindfulness

Meer rust, ontspanning en energie

Op 25 september jl. is de 8-weekse training mindfulness gestart. Deze cursus heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt.

Indien u belangstelling heeft, kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst van de volgende cursus begin 2019. De data voor deze cursus zijn nog niet bekend.  

 

Mindfulness is het vermogen om met aandacht in het hier en nu te zijn. Je traint jezelf in het bewuster opmerken van je fysieke en geestelijke sensaties en hier open en nieuwsgierig tegenover te staan, zonder er een oordeel aan te verbinden.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die mindfulness beoefenen meer geluk en tevredenheid ervaren en minder kans hebben op stress, angst en somberheid. Ze kunnen beter omgaan met ongemak in het leven.

De training, gebaseerd op de methode van Jon Kabat-Zinn, is wetenschappelijk onderbouwd.  Naast praktische oefeningen (aandachtsoefeningen en mindful bewegen), komt ook de theorie van mindfulness aan bod.
De training wordt gegeven door Tom Dijkerman, hij is Mindfulness trainer en Master Psychosomatisch Fysiotherapeut.

Wanneer: Acht wekelijkse lessen op dinsdagavond van 19:00-21:00 uur, startend op 25 september 2018 (m.u.v. 16 oktober – herfstvakantie Regio Zuid).
De cursus vindt plaats op de volgende data: 25/09, 2/10, 9/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 20/11.

Waar: Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth (Schubertplein 6).
Groepsgrootte: vijf tot acht deelnemers.

Kosten: €225,-
Inclusief toegang tot https://demindfulfysiotherapeut.nl waar de (huiswerk)oefeningen te downloaden zijn en de theorie nog een rustig na te lezen is.

Voor aanmelden of meer informatie, neem gerust contact op.
Bel: 026-3341962 of mail: fysiodoorwerth@gmail.com

 

Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth Zorg(-t) voor Beweging