Enya Martin

Fysio- en Manueel therapeute MSc.

“Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik mensen zodanig kan helpen dat zij, het liefst klachtenvrij, én met een prettig gevoel bij de therapeut, de praktijk verlaten.”

In juni 2013 heb ik mijn diploma behaald als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik ervaring mogen opdoen binnen de kinderfysiotherapie (neurologie) en de eerstelijns- praktijk. Na het afstuderen ben ik werkzaam geweest in een verpleeghuis op de afdelingen revalidatie, psychogeriatrie en somatiek.

Vanaf april 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij ‘Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth’. Gelijk het eerste jaar ben ik gestart met de Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort en ben ik in juli 2017 afgestudeerd. Dit was voor mij een enorme verrijking van kennis. De complexiteit van ons menselijk lichaam spreekt mij erg aan en is de reden dat ik altijd meer wil leren. Ik ben daarom ook nooit uitgeleerd en doe meerdere cursussen per jaar om mijn kennis ‘up-to-date’ te houden. Zo ben ik net klaar (januari 2020) met de opleiding tot Leefstijlcoach!

In het kort waar ik mij met name mee bezig houd:
Wervelkolom gerelateerde klachten (Manuele therapie)
Neurologische verschijnselen (uitstraling naar benen en armen)
Hoofdpijn
Gewrichtsklachten
Leefstijlcoaching
Begeleiding sportgroepen.

Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth Zorg(t) voor beweging